Få mer ut av studietiden med Studentpakken!

Vår deilige, plantebaserte latte er laget med en kaffeblanding av høy kvalitet av Robusta og Arabica, med tilsatt havremelk. Med en jevn og kremet smak kan du være sikker på å nyte høykvalitets-kaffe uansett hvordan dagen din ser ut.

St. Michael og Den Lille Nøttefabrikken gir deg en smakfull nøttepose med råvarer av høy kvalitet. De er perfekt for travle studenter som trenger et smaksrikt mellommåltid eller litt påfyll på farten.

St. Michael Chip Nuts er en helt ny type snacks, med sprø peanøtt på innsiden og et knasende lag med klassiske snacks-smaker på utsiden. Det er en god snacks til alle som liker mye smak og mye crunch.

Den Lille Nøttefabrikken har småposer som er perfekte til et lite påfyll i en travel hverdag. Nøtt&Bær, Nøtt&Søtt og Nøtti Frutti er herlige nøtteblandinger med som får frem den beste smaken av nøtter.

Sørlandschips Havsalt & Eplekjekk eddik, inspirert av den engelske klassikeren salt & vinegar. Salt og syrlig blandet kjærlig sammen med deilig varm chips.

Asan intimvaskprodukter har en tilpasset PH-verdi og inneholder milde ingredienser og melkesyre slik at du kan vaske underlivet ditt daglig og samtidig opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen.

Sjekk ut Asan.no for informasjon om intimhygiene, intimvask og vanlige underlivsplager.

Fruktilurer Mix er en blanding av deilige myke gelebiter med friske smaker av frukt og bær, samt salt lakris.
Produktet finner du i hylla hos Coop Extra, Coop Mega, Coop OBS, Kiwi, Bunnpris, Meny og Spar.

Dent Flip er pastiller med flere sider og masse smak – og ekstra myk og god konsistens!
Pastillene er den ultimate godterierstatningen som alltid er lov når du har lyst på noe godt i hverdagen – den er sukkerfri og smaker som ekte godteri!

I Studentpakken får du en verdikupong fra Kondomeriet!

Kondomeriet har i snart 30 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Sexleketøy kan gi et bedre sexliv, som igjen bidrar til å redusere stress og gi en følelse av velvære. Vi tilbyr et stort utvalg både for single og par, enten man er på utkikk etter noe nytt eller handler hos oss for første gang.

Prøv våre Ultra+ bind med vinger. Vår unike SecureFit®-teknologi tilpasser seg kroppen din for å gi en komfortabel passform og holde seg på plass, og gir en forsterket lekkasjebeskyttelse. Så du kan føle deg helt sikker under menstruasjonen uansett hva du gjør og hvor du er.

I Studentpakken får du en verdikupong fra GetInspired!

Getinspired.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.

I Studentpakken vår 2021 får du den ultimate tacokrydderblandingen med smak av mild chili, oregano, hvitløk og spiskummin! Klikk på bildet for herlige oppskrifter!

I Studentpakken finner du en konkurransekupong fra ZERoh! der de skal kåre verdens mest forfriskende studievenner!

Se konkurranseinstruksjoner på kupongen i Studentpakken for å nominere din studievenn. 10 vinnere får 6 flasker med nyheten Passionfruit & Guava med en eksklusiv etikett med vinnerens eget navn.

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!