Få mer ut av studietiden med Studentpakken!

Den Lille Nøttefabrikken heier på deg i studietiden! I Studentpakken finner du en deilig nøtteblanding som passer perfekt som et lite måltid, enten det er hjemme, på farten, eller i forelesning!

I Studentpakken høsten 2020 får du den ultimate tacokrydderblandingen med smak av mild chili, oregano, hvitløk og spiskummin! Klikk på bildet for herlige oppskrifter!

Sørlandschips er med i Studentpakken høsten 2019, og har kuttet og stekt poteten på en annen måte og laget en ny type knasende god chips – faktisk er det verdens tynneste Sørlandschips. De tynne potetskivene har vi stekt i små porsjoner på ekstra svak varme i solsikkeolje.

Libresse sine Discreet tamponger har en ultra slim design som gjør den enkel å føre inn, og gir en sikker beskyttelse. De bølgede kanalen leder væsken til tampongens kjerne, og har et ekstra lag for å forhindre loing. Tampongen har en smart twist&open funksjon, ser superfresh ut og er lett å ha med seg på farten.

Oppdag NESCAFÉ GULL! Premium pulverkaffe laget av de fineste Arabica bønner av høyeste kvalitet fra bærekraftige plantasjer. En rik, myk og avrundet smak med en unik og sofistikert aroma. Brent langsomt for å oppnå den perfekte balansen.

Dent Crush Lakris - Umiddelbar smak av lakrispulver og mild chili, etterfulgt av salt lakris i
kjernen.

Dent Crush Fersken og jordbær - Nydelig smak av fersken etterfulgt av en frisk og syrlig kombinasjon av pomelo og jordbær i kjernen.

Dent Crush Solbær og lakris - Varm og god solbærsmak på utsiden, salt og saftig lakris på
innsiden.

Asan intimvaskprodukter har en tilpasset PH-verdi og inneholder milde ingredienser og melkesyre slik at du kan vaske underlivet ditt daglig og samtidig opprettholde den naturlige beskyttelsesfunksjonen.

Sjekk ut Asan.no for informasjon om intimhygiene, intimvask og vanlige underlivsplager.

I Studentpakken får du en verdikupong fra Kondomeriet!

Kondomeriet har i snart 30 år vært ledende innen salg av sexleketøy i Norge. Sexleketøy kan gi et bedre sexliv, som igjen bidrar til å redusere stress og gi en følelse av velvære. Vi tilbyr et stort utvalg både for single og par, enten man er på utkikk etter noe nytt eller handler hos oss for første gang.

I Studentpakken får du en verdikupong fra GetInspired!

Getinspired.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.

Studentrabatten er fylt med gode tilbud og informasjon over hele landet. Få mer ut av studietiden og spar penger med Studentrabatten.

Husk også å last ned vår app for enda flere tilbud hele året!

For å finne ut når den leveres ut på ditt studiested klikk her.

Er det noen bedriften, produkter eller merkevarer du kunne tenkt deg å se i neste studentpakke? Send oss ditt forslag her og skal vi prøve vårt beste å få det til!

Vår nye app kommer snart!

Samme pålogging som her på siden