Studentbloggen

 • Sunne matvarer på studentbudsjett Sunne matvarer på studentbudsjett

  aug 28, 2017

  Vi har laget en uhøytidelig liste med matvarer som danner en fin basis på kjøkkenet, og som gjør at du alltid har noe sunt å spise når sulten eller søtsuget melder seg. Dette er matvarer som kan brukes på flere måter, de er rimelige og sunne. Det gir en god følelse å...

 • 5 tips til deg som vurderer å bytte studieretning 5 tips til deg som vurderer å bytte studieretning

  mar 28, 2017

  Jeg har selv erfart hvor vanskelig det er å velge studieretning, og spesielt hvor krevende det er å skulle bytte studieretning når man først har begynt på en. Det er en tankefull og omsettende prosess.

 • Få kontroll på studentøkonomien! Få kontroll på studentøkonomien!

  feb 23, 2017

  Det er tøft å skulle leve på studiestøtten alene. Kun ni prosent sier at studiestøtten er tilstrekkelig for å få endene til å møtes, i følge en undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB. Derfor ser mange studenter seg nødt til å ta en deltidsjobb ved siden av studiene eller jobbe i ferier for å få endene til å møtes.

 • Et vakkert møte med Kringkastingsorkesteret Et vakkert møte med Kringkastingsorkesteret

  nov 11, 2016

  Kjære studenter! Nå skal jeg komme med en anbefaling litt utenom det vanlige, men som var en utrolig kjekk opplevelse. Jeg var så heldig å få dratt på konsert med kringkastingsorkesteret, heretter kalt KORK, i Oslo i forrige uke. Jeg fikk med meg selveste 70...

 • Få god Studieteknikk med enkle grep! Få god Studieteknikk med enkle grep!

  sep 15, 2016

  Har du noen gang kjent på frustrasjonen av å ikke nå helt til topps på eksamen, til tross for timevis med arbeid? Få lure tips til hvordan du kan bli en super-student!

 • Hva er Bikram Yoga? Hva er Bikram Yoga?

  sep 13, 2016

  Bikram Yoga en treningsform som gir energi, evne til å mestre stress over tid og psykologisk velvære. Er du nysgjerrig på denne treningsformen? Se hvordan det gikk med Emma da hun prøvde seg på Bikram Yoga her!

 • Verdens mest solgte kaffe blir økologisk Verdens mest solgte kaffe blir økologisk

  aug 26, 2016

  Pressemelding, juni 2016 Verdens mest solgte kaffe blir økologisk Norske forbrukere foretrekker økologiske produkter i stadig økende grad. Derfor lanserer verdens største kaffemerke, NESCAFÉ, sin første økologiske kaffe i Norge. Dagens forbrukere ønsker å kjøpe varer...

 • SUMMER SALAD : MELON & PARMA HAM SUMMER SALAD : MELON & PARMA HAM

  jun 22, 2016

  Noen retter passer bare bedre om sommeren enn ellers. Salater er hvertfall er en av dem. Og de kan jo varieres i det uendelige. Samtidig er det perfekt tilbehør til grillmat!

Følg oss på sosiale medier